Tag "Beverly Hills"

Albërie Hadërgjonaj një gjyshe adoleshente (Foto)

Los Angeles është vendi ku këngëtarja Albërie Hadërgjonaj ka zgjedhur të shkojë në këtë kohë të ftohtë. Veshja e saj është larg asaj të një gjysheje dhe vërtet mund të