Tag "beut"

Turqia: Do restaurojmë xhaminë e Ethem Beut

Xhamia e Tiranës, e njohur me emrin, xhamia e Ethem Beut, do të restaurohet me ndihmën e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim. Lajmin e bën të ditur agjencia Anadolu.