Tag "betuam"

“Gaçaj na rrahu me shkop bejsbolli. U betuam ta vrisnim”

Sael Sulaj, 20 vjeç dhe Vasiel Çavo, 23 vjeç, ishin betuar se do e vrisnin Elvis Gaçajn, pasi ky i fundit i kishte dhunuar. Policia arrestoi dy të rinjtë një