Tag "betua"

Berisha: Rama u betua për kockat e Enverit

Ish kryeministri i vendit Sali Berisha ka analizuar punën e qeverisë Rama në këto 27 muja të qeverijes. Berisha u shpreh se në këto 2 vite ,Shqipëria është vjedhur dhe