Tag "beton liqeni"

Lal’Eri sërish beton te Liqeni, parashikon ndërtimin e një piste vrapimi

Në mbledhjen e fundit të Këshillit Bashkiak të Tiranës është miratuar vetëm me vitat e maxhorancës ndërtimi i një piste vrapimi dhe një korsi biçikletash të liqeni Artificial. Por kjo