Tag "betohen"

Betohen 342 ushtarët e rinj të FA

Forcat e Armatosura kanë tashmë brenda radhëve të tyre 342 të rinj. Rekrutët që vendosën të bashkohen me FA-në, janë betuar në një ceremoni në shkollën e Trupës në Bunavi

Kuvend, betohen katër deputetë të rinj

Katër deputetë të rinj të Kuvendit të Shqipërisë u betuan të shtunën në seancë plenare, duke zëvendësuar katër ministra të Qeverisë, të dorëhequr dy ditë më parë. Në fillim të

Betohen dy anëtarët e rinj të kushtetueses

Dy anëtarët e rinj të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Imeraj dhe Gani Dizdari, të dekretuar nga Presidenti Bujar Nishani e të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë pak ditë më parë, u