Tag "betim lame"

Arrestohet hajduti i banesave dhe lokaleve në Tiranë

Është arrestuar një 30 vjeçar i quajtur Betim Lame, lindur dhe banues në Tiranë, pasi dyshohet për 13 vjedhje të cilat janë të dokumentuara nga policia. Autori në fjalë ka