Tag "bethoven"

Pesë vjeç dhe luan në piano Mozart dhe Bethoven

Quhet Jacob Velasquez nga Florida dhe është vetëm 5 vjeç. Jacob ndihet i gatshëm të luajë në piano vepra muzikore, të mësuara në një pasdite të vetme. Edhe pse luan