Tag "betejat"

Berisha: Betejat e mia imagjinare, me pushtuesit e Kosovës

“Legjendarët e kombit”, kështu i ka cilësuar, ish-Kryeministri Berisha, 20 figurat që morën pjesë në çlirimin e Kosovës dhe u dekoruan sot nga Presidenti Bujar Nishani. Kënaqësia për këtë dekorim