Tag "besuar"

Sondazhi: Policia, institucioni më i besuar, opozita mbrapa qeverisë

Një sondazh i IDRA-s, në bashkëpunim me USAID nxjerr konkluzionin se isntitucioni publik shtetëror më i besuar është Policia e Shtetit, e cila lë prapa qeverinë, median si dhe opozitën.