Tag "beston"

Turistët të zhgënjyer ikin nga Saranda e Ksamili: Ka shumë beton

Ky çift turistësh italianë në 53 vite martesë kanë vizituar më shumë se 60 vende të ndryshme, dhe këtë vit zgjodhën të eksploronin Shqipërinë. Gojëdhana e treguar nga një i