Tag "best"

Krijoni aplikacione per windows phone. “The Best of ALMOOC” hap konkursin për shqiptarët

Hapet konkursi ndërkombëtar “the Best of ALMOOC” për shqiptarët që mund të krijojnë aplikacione për sistemin operativ windows phone. Gara tashmë ka filluar dhe të gjithë ata që e ndjejnë