Tag "Besoni te potenciali juaj"

Largoni pasiguritë, 8 premtimet që duhet ti bëni vetes

Dashuria për veten është ‘çelësi për t’u ndier mirë për atë që jeni dhe për jetën që bëni’, shkruan Bertolucci në librin e saj më të ri “Pakti i mirësisë”.Sekreti