Tag "besojne"

10 besëtytnitë që shqiptarët ende i besojnë

Besëtytnitë padyshim që janë pjesë e çdo populli, dhe për to ende dëgjohet të flitet edhe tek shqiptarët. Por, cilat janë 10 besëtytnitë që shqiptarët ende i besojnë? Më poshtë

Pse ka ende njerëz të cilët besojnë te horoskopi?

Provat shkencore janë shumë të pakta, por shumë njerëz i besojnë akoma horoskopit. Por përse? Sa ndikohemi nga parashikimet e astrologëve? Dhe sa prej tyre gjejnë konfirmim në realitet? “Nuk

Britanikët besojnë më tepër te jashtëtokësorët se në Zot!

Anketa e zhvilluar në Mbretërinë e Bashkuar, zbuloi se banorët e këtij vendi më shumë besojnë tek ekzistimi i jashtëtokësorëve, sesa te Zoti. Anketa e kryer tek më shumë se