Tag "besimet e ndryshme"

5 besimet më të çuditshme për gratë në histori

Disa femra të Arabisë Saudite kanë protestuar kundër ndalesës për t’i ngarë automobilat, duke dalë në rrugë me vetura dhe duke postuar fotografi kundër ndalesës në rrjetet sociale në Internet.