Tag "besime"

Një foto sa një mijë fjalë…

Papa Françesku e tha para vizitës së tij në Shqipëri, e tha edhe gjatë vizitës, mesazhi ishte i qartë: Harmonia mes feve në qendër të vëmendjes, një mesazh botës dhe