Tag "besian"

Tregtaret në protestë për ligjin që i fut në burg

Qindra tregtarë të Tiranës kanë protestuar sot përpara Kryeministrisë, ku janë shprehur kudër ligjit të ri të procedurave tatimore, i cili parashikon gjoba dhe burgosje të tregëtarëve. Përfaqësuesit Shoqatës së