Tag "Beshkia"

Elbasan, bashkia pengon PD për vendosjen e spoteve elektorale

Policia bashkiake e Elbasanit bëhet pengesë për zhvillimin e një veprimtarie të programuar nga Forumi Rinor i Partisë Demokratike i këtij qyteti dhe vënien e spoteve elektorale. Mbrëmjen e së