Tag "bes"

Bes Kallaku te Korabi (Foto)

Edhe humori edhe futbolli. Këto janë dy pasionet e mëdha të Besart Kallakut, i njohur gjerësisht nga opinioni publik si Gjini i Portokallisë. Ai mësohet se ka nënshkruar një kontratë

Peng i Bes Kallakut të aktrojë një femër

Bes Kallaku tashmë ka krijuar një armatë të shumtë të fansave që e ndjekin në facebook, ndërkohë që ai poston aty foto dhe video interesante të cilat marrin komente të