Tag "berzhi"

BERZH-i i vë vulën: Shqipëria me korrupsionin më të lartë në rajon

Anketa më e fundit për Jetën në Tranzicion nga Banka Europiane për Zhvillim dhe Rindërtim tregon se korrupsioni vazhdon të mbetet sfidë në Europën Juglindore. Shqipëria, nga të gjithë vendet

BERZH vë alarmin: Kreditimi në Shqipëri në pikiatë, bizneset rrezikojnë falimentin

Në një raport të fundit, Banka e Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) ka dhënë alarmin në lidhje me nivelin e dobët të kreditimit të korporatave, bizneseve në vend duke

BERZH mbledh të hënën në Londër kryeministrat e Ballkanit

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të organizojë ditën e hënë, 24 Shkurt në Londër, një konferencë për investimet në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Burime nga BERZH, bëjnë