Tag "BERZH mund të anuloje HEC-in në Maqedoni"

“The Guardia” lëshon alarmin, HEC-et po rrezikojnë lumenjtë e Ballkanit

Gazeta prestigjoze britanike “The Guardian”, në një shkrim të gjatë investigativ, ngre alarmin se ndërtimi i mijëra hidrocentraleve po vë në rrezik lumenjtë e Ballkanit dhe ekosistemet përreth tyre. Më