Tag "berxulle"

Vazhdon defekti në Bërxullë, disa zona të Tiranës 3 ditë pa uje

Për tre ditë më radhë, 3, 4 dhe 5 gusht, banorët e disa zonave në kryeqytet nuk do të furnizohen me ujë të pijshëm nga ora 08:00 deri në 18:00.

Tirana sërish pa ujë, prishet stacioni i pompimit në Bërxullë

Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton të gjithë qytetarët se ditën e sotme do të ketë kufizime të furnizimit me ujë të pijshëm në disa zona të kryeqytetit. Në një njoftim të