Tag "Bertold Brecht"

“Arturo Ui”? Shumë i madh edhe me një trupë të vogël.

Një Arturo Ui i paharrueshëm, i veçantë dhe plot lëng është ky i Teatrit Metropol. Është mëkat të veçosh emra, pasi e gjithë trupa është një. Por Arturo është ARTURO.