Tag "berthamsore"

Irani, një muaj larg bombës bërthamore

Irani mund të ketë nevojë për vetëm një muaj për të prodhuar armë bërthamore, deklaroi Instituti i Shkencës dhe Sigurisë Ndërkombëtare në Uashington. Raporti tronditës, publikuar këtë të premte, vjen