Tag "Bertan Asllani"

Mirëpritet Bertani me “Damla Damla”

Kënga e re e Bertan Asllanit, “Damla Damla”, është pritur shumë mirë jo vetëm nga publiku shqiptar, por edhe nga ai turk. “Damla Damla” është shoqëruar edhe me një videoklip

Tamara Todevska, një “murgeshë”

Dy këngëtarët, Bertani dhe Tamara duket se i kanë dhënë përsëri fund lidhjes së tyre. Ata kanë pasur vazhdimisht probleme për lidhjen e tyre, duke qenë se nuk pranohej nga