Tag "bert xhahysa"

Letra e një azilkërkuesi të kthyer nga Gjermania/ nga Bert Xhahysa

Dje u ktheva nga gjermania me pak fjale me kthyen mua bashk me familjen time dhe te njejtin fat do ta kene te gjith shqiptaret qe jane ne gjermani shancet