Tag "berri"

Nishani- Berri: Shqipëria dhe Libani intensifikim të bashkëpunimit në ekonomi

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani dhe Kryeparlamentari i Republikës Libaneze, Nabih Berri, gjatë një takimi sot shkëmbyen mendime për marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve tona dhe të ardhmen e tyre. Në