Tag "beroni"

Një anije betoni brenda një ish-bunkeri

Një titull i gjatë për një film me metrazh të shkurtër, tre njerëz dhe një shpezë në bordin e një anijeje betoni, elementet e ujit, tokës dhe ajrit, njeriu dhe