Tag "bernt posselt"

Parlamenti Evropian: Jo integrim për politikë

Zgjedhjet e 23 qershorit në Shqipëri janë në vëmendjen e Parlamentit Evropian dhe anëtarë të tij i kërkojnë politikës të mos e përdorë këtë proces për interesa personale. Eurodeputeti Berndt