Tag "Bernardo"

Brazil, torturohet mesfushori i Vasko De Gama

Mesfushori brazilian i Vasko Da Gama-s, Bernardo, është bërë viktimë e një aventure aspak të këndshme, pasi është rrëmbyer nga anëtarët e një bande që shpërndan drogë dhe është torturuar