Tag "berluskonit"

Itali, letër me plumba për avokatët e Berluskonit

Një letër kërcënimi me plumba ndaj avokatëve të Berluskonit, Nikolo Ghedini dhe Piero Longo, është zbuluar nga sektori i kontrollit të postave në Venezia. Letra kishte adresën e zyrës së