Tag "berlusconit"

Vajzat e Berlusconi-t shkëlqejnë në mbrëmjen e bamirësisë

Një event që ka sjellë bashkë dy motrat Berlusconi, Barbara dhe Eleonora. Bëhet fjalë për Annual Charity Dinner të Fondacionit Milan, i cili u mbajt në Palazzo della Permanente në