Tag "berlion"

Berlini e Londra duan dokument për fqinjësi të mirë Serbi – Kosovë

Një dokument gjermano – britanik i hartuar në dy faqe, u është dërguar shteteve anëtare të BE-së dhe për të aktualisht po bisedohet në Këshillin e Evropian. Ekzistencën e këtij