Tag "berishe"

Tritan Shehu: Përjashtimi i Berishës, një absurditet

Absurditet dhe provokativ e ka cilësuar deputeti i PD-së Tritan Shehu vendimin e Byrosë së Kuvendit ndaj ish kryeministrit Berisha. Sipas Shehut vendime të tilla thellojnë problemet e Kuvendit ndaj