Tag "berisha per kosoven"

Berisha përsëri propozon dhënjen e shtetësisë për shqiptarët e Kosovës

Pas debatesh dhe akuza të shumta për shqiptarët e Kosovës, ish-kryeministri, Sali Berisha i ka lënë me gojë hapur deputetë e mazhorancës. Ai i ka bërë thirrje atyre që të