Tag "berisha. kruje"

Berisha: Uragani i Krujës, epik dhe fantastik!Berisha: The hurricane of Kruja, epica and fantastic

Kryeministri Berisha ka komentuar në faqen e tij në “Facebook” mitingun e zhvilluar mbrëmë në Krujë, duke shkruar se uragani i fitores në Krujën e Skënderbeut ishte epik dhe fantastik.