Tag "Berisha- Jolly"

Berisha- Jolly: Shqipëria e meriton statusin kandidat

Pavarësisht problematikave, Shqipëria e meriton statusin kandidat. Deklarata është bërë nga Ish kryeministri Berisha dhe kongresmeni amerikan i Floridës David Jolly gjatë një takimi mes tyre, të zhvilluar ditën e