Tag "Berisha dhe Kadeli"

Berisha dhe Kadeli bashkë në Lezhë. Opozita asnjë princip përpos pazare

Kryeministri Berisha gjatë ditës së sotme ka bërë daljen e parë në publik me një nga ish tre deputetët e larguar nga PS, pikërisht me zotin. Gjovalin Kadeli të shoqëruar