Tag "Berisha dhe Basha mbjellin peme ne tirane"

Basha dhe Berisha mbjellin pemë dafine

Kryebashkiaku Basha dhe Kryeministri Berisha në Ditën Ndërkombëtare të Tokës mbjellin pemë dafine në Tiranë. Në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, kryetari i bashkisë së Tiranës dhe Kryeministri kanë përzgjedhur bllokun