Tag "berat xhimshiti"

Berat Xhimshiti fut përfundi “Serbinë”

Prej shumë kohesh shqiptarët e Kosovës janë shumë të dashur për femrat serbe, pasi ata janë të pashëm dhe shumë potent. Rasti më i fundit është edhe me mesfushorin e