Tag "benzina"

Bloomberg: Benzina në Shqipëri ndër 5 më të shtrenjtat në botë

Një hartë interaktive e “Bloomberg” krahason çmimet e benzinës në vendet kryesore të botës, në raport me fuqinë blerëse. Krahas renditjes në vlerë absolute, “Bloomberg” jep dhe krahasimin sipas një