Tag "bennet"

Rama- Bennett: Do të përmirësojmë marrëdhëniet me biznesin

Kryeministri Edi Rama priti sot në takim një delegacion të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), të kryesuar nga Zëvendëspresidenti i saj, Phil Bennett. “Kryeministri, ndërsa shprehu mirënjohje për