Tag "bengasi"

Sulmi në Bengazi, FBI në kërkim 3 vetë

FBI ka publikuar fotografinë e një prej tre personave të shpallur në kërkim për sulmin e 11 shtatorit të kaluar në konsullatën amerikane në Bengazi. Fotografia, jo dhe aq e