Zvicra mposht Serbinë, Festojnë edhe tifozët e Kroatë

Zvicra mposht Serbinë, Festojnë edhe tifozët e Kroatë

Pas fitores së Zvicrës kundër Serbisë nuk kanë qenë vetëm zvicerjanët dhe shiptarët ata që festuan.

Sipas gazetës ‘B92’ janë edhe kroatët ata që kanë festuar.

Teksa me tej ajo shkruan se serbët kanë festuar kur Kroacia mposhti Argjentinë, pasi ata janë ballkanas.