Harroni vezët e Bleonës, aktori i ‘Portokallisë’ tregon si të bëni fëmijë! (video)

Harroni vezët e Bleonës, aktori i ‘Portokallisë’ tregon si të bëni fëmijë! (video)

Aktori i spektaklit “Portokalli” Rezart Veleshja ka ironizuar ngrirjen e vezëve të këngëtares Bleona Qereti

Veleshja ka imituar këngëtaren në këtë proces duke dhënë këshilla për meshkujt sesi mund të ruajnë spermën për 30 apo 40 vjet dhe më pas mund bëhen prindër.

Nuk dihet sesi do e presë Qereti këtë video, pasi ka mjaft e ndjeshme me komentet lidhur me vendimin e saj për të ngrirë vezët.