Gati për lajme, pas femrave zhvishen dhe meshkujt (video)

Gati për lajme, pas femrave zhvishen dhe meshkujt (video)

Zjarr tv i njohur për prezantimin e lajmeve nga vajzat që shfaqeshin topless, tashmë ka vendosur të bëjë një ndryshim të vogël.

Zjarr tv ka menduar që kësaj radhe të nxjerr meshkujt topless.

Drejtuesit kanë provokuar duke nxjerr një diela të veshur vetëm me një xhakete të kuqe.