Eneda Tarifa fotografohet me ish-bashkëshortin, foto sa mijëra fjalë për raportin e tyre

Eneda Tarifa fotografohet me ish-bashkëshortin, foto sa mijëra fjalë për raportin e tyre

Këngëtarja Eneda Tarifa dhe partenri i saj Erion Zaloshnja i dhanë fund lidhjes së tyre një vit më parë.

Nga lidhja 15 vjeçare ata kanë një vajzë, Arian. Edhe pse tashmë nuk janë bashkëpunëtorë në profesion dhe nuk jetojnë në një shtëpi, e bëjnë më së mirë detyrën prindërore.

Tirana Post.al ka publikuar disa foto të tyre ku duken në qendër të qytetit duke kaluar fundjavën në shoqërinë e njëri-tjetrit.