E dinim sypatrembur, motrat tregojnë fobinë e Majlinda Bregut

E dinim sypatrembur, motrat tregojnë fobinë e Majlinda Bregut

Edhe pse ndonjëherë njerëzit të japin përshtypjen se janë mjaft me karakter të fortë dhe aspak frikacakë, fobia është një fenomen i pashmangshëm dhe për ta.

Majlinda Bregu ka imazhin e një gruaje të fortë, por të motrat që e njohin mirë, kanë zbuluar që nuk është aspak e fortë para nje qenushi, sado i vogël e paqësor të duket ai.

Ndaj dhe janë habitur kur e kanë parë pranë një french poddle-i, ndërkohë që Majlinda duket sikur e ka postuar këtë foto si një trofe të parë ndaj fobisë së saj.

Dhe ne që mendonim që Majlinda ishte më guximtarja e motrave.

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone