Akuzat për operacione plastike, Greta Koçi guxon pa make up

Akuzat për operacione plastike, Greta Koçi guxon pa make up

Greta Koci është njëra nga motrat e famshme me këtë mbiemër e cila shquhet për muzikën dhe jo vetëm.

Ajo ka edhe forma trupore për lakmi të cilat duket se i mbanë më shumë fanatizëm duke u përkujdesur për secilin gramë.

Ajo është përfolur shumë se ka bërë operacione plastike të cilat i ka mohuar.

Ama këtë herë Greta ka guxuar dhe është shfaqur pa make up si ditë e dielë që është.

Duhet thënë se këngëtarja duket shumë në formë.