Aktori i njohur baba për herë të pestë

Aktori i njohur baba për herë të pestë

Hugh Grant po bëhet baba për herë të pestë. Aktori i njohur dhe e dashura e tij Anna Eberstein kanë zbuluar se do të bëhen prindër gjatë kohës sa ishin në aeroportin e New York-ut.

Fëmija që pritet të vijë në jetë është fëmija i tyre i tretë së bashku. Grant është baba i dy fëmijëve me ish të dashurën e tij.